Veckans bild

Det har ju hänt lite saker sedan innan jag startade denna blogg, (28/2-2012) så jag vill uppdatera med att förra veckan så blev min bild "Ant in space" som Ni ser i inlägget här, den blev nomierad till veckans bild i gruppen "The Best Nature Shots on Flikr" på www.flikr.com Kändes extra roligt då det är en ganska så udda myrbild.

Idag så var det ju ljuvligt vårvärder på eftermiddagen! Solen gassade och fåglarna sjöng för fullt. Så efter att jag hade vilat upp mig en stund efter en hård arbetsdag så pallrade jag mig ut i solskenet. Får ju lov att erkänna att jag faktiskt tittade till en myrstack för att se om någon myra vaknat ;-P ... Men inte en minsta lilla myra jag såg... Jag får fota andra ting tills de vaknat, eller skaffa mig en myrfarm hemma :-D. Hm.... eller kanske jag borde gå något 12-stegs program för avvänjning mån tro?! Nä, det går verkligen inte för sig, jag har ju så många nya fotoidéer jag vill förverkliga! Så några (läs många) fler myrbilder kommer det garanterat att bli innan jag styr över till något annat.

/Helena

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln