Reflective

Så, då var jag tillbaka! I helgen så hann jag med att fixa till två nya bilder, varav en Ni kan se i inlägget här! Det är en av mina allra bästa (i mitt tycke) bilder hittils :-)

Titeln "Reflective" blev till för att det på engelska kan betyda två saker. Som att myran reflektar över något, eller att den reflekteras i vattnet.

Det jag gillar mest med bilden är miljön, den sköna posen på myran och den vackra speglingen i vattenytan... Det bästa av allt är ju att jag har fler bilder från just denna session att fixa till :-D så jag är så nöjd så!

Vidare så väntar jag fortfarande på att mina kära hästmyror ska vakna från dess vinterdvala... Jag får hålla tummarna nu till påskhelgen att de kryper ut, så jag kan få tillfället att föreviga några utav dem...

Jag har redan en titel för sessionen: "Paradise" mer om vad jag menar med  just det,  ja, det får ni hålla med tåls till de har vaknat ;-)

Solvarma hälsningar,
//Helena

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln