Jordgubbsmyran

I dag så kom tidskriften "Fotosidan magasin" ut i butik. Ett av deras teman denna månad handlar om macro. Jag anmälde tidigare mitt bidrag till en tävling de hade, och till min stora glädje blev min publicerad :-) Bilden kan ni se i inlägget här.

Det är en av mina allra första bilder som jag gjorde i ordning. Jag är själv väldigt förtjust i den. Mycket på grund av ljuset, men främst för att myran ser så rofylld ut. Myran sitter bara där och pustar sig i ljuset, därav namnet "Satisfied". Alla som har provat på att fotografera myror vet vilka hopplösa modeller de är! De irrar planlöst omkring, hela tiden. Så när man väl lyckas få en bild där de är stilla, och med skärpa, då blir man riktigt glad!

I morgon och över helgen så åker jag till min Man ute på Värmdö :-)  Jag hoppas att hästmyrorna där har vaknat nu. För det är där, ute på Värmdö, som jag funnit dessa små vackra hästmyror. Jag är så, så sugen på att sätta fart med en av mina nya idéer som jag har! Titeln till bilden/bilderna är så gott som bestämd redan "Heaven" eller "Paradise"  ;-)

I helgen blir det även jobb att göra då jag har fått mina allra första beställningar av mina "Myrporträtt"! Tre olika beställare, sammanlagt sju bilder. Det känns mycket spännande och så roligt!  :-D

Önskar Er en trevlig kväll och på återhörande!
//Helena

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln