Snö, snö, snö...

I helgen som gick hade jag planer på att hämta hem några små hästmyror från Värmdö i Stockholm, inför min nya fotoidé. Men hur gick den?! Jo, som ni kan se på bilden i inlägget... Inget bra alls! Jag vaknade på lördags morgonen av snötäckt mark utanför köksfönstret och pågånde snöande!!! Det ingick ju inte direkt  i min planering liksom! Himla attans säger jag bara! Det var ju bara att glömma tanken på hämta hem några hästmyror till det skådespelet som utspelade sig...

Men, hur som helst, skam den som ger sig sägs det ju! Så, jag kommer att göra ett nytt försök nu i helgen som kommer i stället! Under tiden har jag jobbat vidare med mina andra "gamla" bilder och förhoppningsvis så kommer jag att kunna publicera någon/några nya efter helgen som kommer! :-)

På återhörande!
/Helena

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln