Min första försäljning!

"Thirsty" blev titeln på min nya bild som  jag fixade i helgen (se i den inlägget). Tanken var att redigera fler än en bild, men tiden rann iväg alldeles för fort, så jag hann inte med fler än en. Men jag ändå glad över denna bild och ser med spänning fram emot min nästa :-)

Inga hästmyror fann jag heller under helgen i "Gurraberga", det var för kallt i helt enkelt. Men bara att invänta helgen nu som kommer och hoppas på att de kommer ut i solen då... Om den visar sig vill säga...

Idag så sålde jag mina sex första bilder!  :-) :-) :-) Det känns verkligen speciellt, spännande och roligt  :-D
Jag hade aldrig kunnat tro att jag skulle sälja fotografier som jag har tagit!!!
Jag är en smula stolt må jag erkänna ;-)

Allt gott önskas tills vi hörs igen!
/Helena

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln