Inte bara myror...

Javisst är det så! Jag har inte enbart fotograferat myror, även om jag endast visat bilder av myror på min hemsida... Jag har även fotat några andra insekter. Som humlor, spindlar mfl.... Jag har även testat att fota vattendroppar. På någotvis så blev det så, att det var myror som jag fastnade för först. Men här ikväll, lägger jag upp en bild på en annan insekt som jag gillar! Framöver så kommer det en egen flik här på min hemsida där jag kommer att publicera några andra bilder än myror...

I helgen så bär det återigen av till min Man i Gustavsberg, ute på Värmdö i Stockholm. Denna gång hoppas jag på att finna några hästmyror, tredje gången gilt sägs det ju! Så att jag äntligen kan börja med min nästa fotoidé!

Önskar en trevlig kväll och på återhörande
//Helena

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln