Nytt försök

Min planerade "paradise" fotning jag provade sist blev dessvärre inte så bra som jag hade tänkt mig... Ljuset blev "platt" på något vis, inte alls så som det brukar, och inte alls som jag hade hoppats på. Så därför har jag tyvärr inget att visa upp från den fotningen än, får se om jag kan rädda några bilder i LR.

Det har också varit fullt upp på jobbet, barn och den kommande flytten, så dessvärre inga andra nya bilder att visa upp heller, men jag lovar att det kommer snart ;-) Lägger i stället in en bild som jag tog på en spindelmamma och hennes avkomma förra sommaren.

Det är ju bara några veckor kvar nu innan jag flyttar till storstaden, till min underbara Man, Niclas Prytz, och då kommer jag att ha tillgång till en hel fotostudio för mitt fotograferande :-) Det ska bli så spännande och roligt!

Jag var och inhandlade två spotlights lampor på 6000 K igår, så jag ska nu göra ett nytt försök med att fota hästmyrorna och hoppas på att kunna visa upp nya bilder nu i helgen. Röd dag idag ju, så man får passa på att fota tills batterierna dör nu ;-)

Till dess önskas härliga soltimmar i försommarvärmen!
/Helena

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln