Ant at dusk

Äntligen har jag en ny bild att lägga till! Och fler är på väg :-)

Känns så roligt att ha kommit igång igen med redigerandet. Dessutom så fotade jag lite till när jag kom hem från Stockholm nu i eftermiddags, så det ligger än fler bilder på datorn, i väntan på min uppmärksamhet...

Önskar att jag hade en massa ledig tid bara... Nu är klockan skamligt mycket, och jag har så klart fastnat i LR och PS efter min senaste plåtning. Jag vet ju med mig att jag kommer ångra mig djupt i morgon bitti när klockan ringer (06:00) och det är dags att gå till jobbet... Men, det är ju så svårt att slita sig från det som man tycker om så mycket! :-)

Angående min "paradise" plåtnig, för Er som har läst mina tidigare inlägg, så kommer den att ligga på is ett tag då jag ej lyckas att få till det så som jag har tänkt mig. Tills vidare så utvecklar jag andra idéer jag har på gång.

Önskar en god natts sömn till Er alla!
/Helena

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln