Utanför mitt köksfönster... En sista blick!

God kväll gott folk!

Då var det alltså dags för ett nytt blogginlägg... :-) Jag hoppas på, att när jag väl flyttat till min Man i Stockholm, att jag då kan blogga varje dag! Det är min önskan. Att mer tid kommer att finnas över för fotandet och hemsidan. Så, alldeles så snart kanske Ni kommer höra ganska så ofta från mig! Och framförallt få se bilder i ett närmaste rasande tempo ;-)

Nåväl, jag har faktiskt hunnit med att fotat två olika sessioner sedan sist, och utlovar flera nya bilder framöver. Jag har redan sett några (för mig) absoluta favoriter. ;-) Ser med spänning fram emot att beskära dem och fixa till dem i LR/PS. Några av bilderna kommer att sticka ut extra mycket vill jag utlova.

En annan god sak som hänt är att en konstaffär här i stan där jag bor (iaf där jag bor i några veckor till) vill köpa några bilder på mina myror, för att rama in dem och sälja dem! :-D Så jag kommer att ha fullt upp nu i helgen med att gå igenom mitt bildarkiv, och att skriva ut dem.

Vidare så kommer de första fyra bilderna som jag sålde, att skyltas i konstaffären inom kort där de blivit inramade! :-)

Bilden som jag bifogar i detta blogginlägg, ja, det är som titeln lyder, utsikten från mitt köksfönster här i Västerås (fastän sett genom en kula). Så, det är som en slags "minnesbild" av det som jag inom kort kommer att lämna bakom mig... Jag har ju iaf bott i denna lägenhet i sju år, så utsiken är väl bekant med mig. Men jag ser väldigt mycket fram emot min "nya" utsikt  i "Gurraberg" :-)

Min plan är att jag återkommer med ett nytt inlägg nu i helgen, senast på söndag, med publicering av någon/några nya bilder.

Allt gott önskas!
/Helena

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln