Spännande hemläxa

Tisdag idag...Tiden går i ett rasande tempo ibland... Inte hann jag med att göra i ordning någon ny bild i helgen som  tänkt och utlovat :-( sorry...  

Andra bra och nödvändiga saker blev dock gjorda ist. Så min förhoppning är att jag kommer att hinna med någon/några nya bilder nu i helgen ist...  Har ju några absoluta favoriter att ta itu med :-)

Idag så var jag iväg till konstäffären här i stan som är intresserad utav att sälja några av mina bilder. Så nu har  jag världens svåraste hemläxa med mig! Att bestämma mig för vilka bilder, vilken storlek , vad de ska kosta, och hur många upplagor varje bild ska ha!!!  :-) Men, ska ju medge att det är ju en lyxhemläxa egentigen ;-)

På måndag ska jag besöka butiken igen och visa upp min portfolio, sen får vi se vad som sker...

Tills dess så lägger jag in en bild på en av mina vattendroppsbilder jag fotade förra våren. Hoppas att den glllas!

På återhörande!
/Helena

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln