Sista arbetsdagen & Flytt till Stockholm

Tänk vad fort tiden går! Nu står jag här i lägenheten i Västerås och packar som en tok. Ligger lite efter i packningen då jag var sjuk i veckan som gick, men det är ju bara att öka tempot och få det gjort nu. Det ska bli så härligt att komma iväg, att få flytta hem som jag säger... :-D För jag känner mig verkligen som hemma hos min Man i Gustavsberg.

Det blir alltså några fler hårda dagar i och med flytten, men alldleles så snart så kommer jag äntligen få komma till ro i en alldeles sagolik härlig miljö dessutom. En sagolik härlig miljö för både kropp och själ! :-)  Jag är så, så LYCKLIG!

Jag skrev sist om att det är en nyhet på gång angående en av mina myrbilder, och bilden det gäller kan ni se i inlägget här. Den heter "Trophallaxis ants". Ordet "trophallaxis "kommer från det lantinska och innebär ett utbyte av näringsvätska mellan två insekter, som myrorna i bilden gör. Har läst att både bin, getingar och humlor gör det samma. De kan ej äta fast föda utan matar varandra med näringsvätska iställlet. I min portfolio kan ni se några fler detaljerade bilder om just det. Vilken tidning det blir vill jag hålla osagt ett tag, men lovar att återkomma innan den kommer i butik! ;-)

Igår så arbetade jag min sista dag på mitt jobb! För mig kändes det som vilken dag som helst, "Fullt ös medvetslös!" som vi arbetstagare skämtsamt brukar säga. Jag blev dock mycket fint avtackat av mina kollegor och av min chef, Jimmy Lennings. Han höll ett sånt fint tal för mig som jag alltid kommer att minnas! Kändes lite overkligt att sluta efter snart tio år på arbetsplatse, men samtidigt känner jag att jag är på väg till något nytt, något större i mitt liv. Känner att jag är på väg att blomma ut!

Jag fick en sådan fin present dessutom, en IPad av senaste modell. Något jag önskat men aldrig haft råd med. Den kommer jag att komma till stor nytta framöver vill jag lova.

Nästa gång jag bloggar så blir det från mitt nya hem, i "Gurraberg!" :-D

Önskar en trevlig midsommar och en massa värme och sol!
//Helena

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln