Första motljusmyrorna

Ciao!

Long time no see...

Nu är ÄNTLIGEN allt med flytten klar :-D. Jag har haft fullt  upp ett tag nu, men börjar bo in mig mer och mer hos min underbara Man Niclas Prytz :-)...

Min blixt till kameran gick sönder för någon månad sedan, så jag har inte kunnat fotografera några myror på ett tag. Men här, i  mitt nya hem, i ljuvliga Gustavsberg, med en ljuvlig tomt tillgänglig 24/7, så kunde jag ta till soljusets hjäp istället. Då det behövs en mycket snabb slutartid för att kunna fånga dessa små kvicka varelser med skärpa, vilket är lika med krav på ett bra ljus, så utan blixtens forna hjälp begav jag mig istället ut i den härliga trädgård jag numera kan beskåda dagligen :-)  Efter mycket kisande och en svidande solbränna så lyckades jag få till några bilder som jag kommer att arbeta vidare med. En utav dem kan ni se i inlägget här.

Allt gott önskas till jag kommer åter om några dagar... :-)
/Helena

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln