Spindel

Huga vad tiden går!

Längesedan som jag skrev i min blogg nu... Men bättre sent än aldrig som det sägs! Jag har fotat en del, men jag har ingen ny myrbild att visa upp ikväll.... Tyvärr, måste jag säga, jag har fått idétorka angående myrfotograferingen för tillfället...

Men skam den som ger sig sägs det ju! Jag har varit ute idag, hela eftermiddagen och fotat, men ej myror dockl! Utan flugor och annat kryp... Men med 100% säkerhet så kommer det snart bli myror i min samlig igen :-) Känner bara att jag har kört fast på nåt vis med myrorna. Har ju faktiskt blivit några riktiga kanonbilder på myrorna sista tiden och känner att det blir svårt att bräda dessa liksom...

Lägger in en spindelbild i detta blogginlägg. Den har fått fina betyg/kommentarer på de sajter som den ligger uppe på. Jag kommer iaf att jaga vidare efter nästa "läckra" myrbild, var så säker på den saken ;-)

Trevlig kväll!
/Helena

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln