Kissing Ants

Äntligen så har jag en ny myrbild att visa!

Den har fått titeln "Kissing Ants". Dessa små myror är helt nya för mig i fotosammanhang. De är så små, så väldigt små (2-9 mm långa)! Men så söta likväl tycker jag. Jag har även funnit en annan ny art som kallas "Ettermyror" (Myrmicinae), även kallad "pissmyror". De utmärks bland annat av att de har en gadd i spetsen på bakkroppen och kan åstadkomma stick som kan orsaka sveda. Bilder av dem kommer i nästa inlägg!

Vidare så har jag idag talat med konstbutiken i Västerås som nu kommer att lägga ut mina tryck till försäljning! Det känns riktigt spännande!

Nu ska jag arbeta vidare med mina nya bilder  och önskar Er alla allt gott tillsvidare!
/Helena

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Christer Houbaer » Nya droppar:  ”Hej Helena! Du har inspirerat mej och en gamal fotokompis att prova själva med d..”

  • Turid » Nya droppar:  ”Tycker dina droppbilder är makalöst fina!! Häftigt att se hur olika vätskor bete..”

  • jocke » Alone:  ”dropp bilderne såg riktigt bra ut ,,(vart får du alla ider ifrån=)”

  • Erik Koffmar » Alone:  ”Oj vilka fina myrbilder! Kul att jag hittat din blogg, hit kommer jag att återko..”

  • karin » Murphys lag:  ”Det var så mysigt att träffas! Tavlorna är riktigt fina!!! :) Kram Karin”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln