Ekströms konst

Hejsan svejsan!

Hujeda mig vad tiden har gått fort sedan mitt sista inlägg ser jag! (?) Nåväl, bättre sent än aldrig som det sägs ;-) Jag har hunnit med att fota en hel del och lägger upp min allra senaste bild "On The Edge" i inlägget. En annan nyhet är att några utav mina bilder nu finns att köpa på konstaffären "Ekströms " i Västerås http://www.ekstromskonst.se Det känns verkligen som ett privilegium att få ha mina bilder i den butiken. Nu återstår bara att hålla tummarna på att någon/några försäljningar sker!

Nästa projekt jag har är att sända mina bilder till ett galleri här i Stockholms innerstad. Det vore en stor höjdpunkt att bli antagen i den konstbuiken. Uppdatering angående det projektet återkommer jag med inom kort.

Vidare så kommer jag snart att utöka hemsidan med en flik till, gällande mina tryck som finns för köp. Mina bilder finns endast att köpa signerade och numrerade i en upplaga av 50 st/verk. Den som har sålt mest hittils är "I found my thrill on strawberry hill!"

Bilderna trycks mellan A5 till A2 storlek. Papperskvaliten de trycks på heter "Hot press bright" 340 gram, ett "Fine Art Print" papper som är ett helt syrafritt, akrivbeständigt papper med bommulsbas. Bildernarnas kvalitet ger en mycket god färgåtergivning och en hög detaljupplösning. Bilderna skrivs ut på en Epson skrivare; Epson Stylos Pro 4900 med Epsons 11-färgers Ultra Chrome HDR bläck.

När jag såg min bild "Reflective" utskriven så blev det som en helt ny upplevelse att se den i tryck (A2), den är helt enkelt underbart vacker!

Allt gott önskas tills Vi hörs igen!
/Helena

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Christer Houbaer » Nya droppar:  ”Hej Helena! Du har inspirerat mej och en gamal fotokompis att prova själva med d..”

  • Turid » Nya droppar:  ”Tycker dina droppbilder är makalöst fina!! Häftigt att se hur olika vätskor bete..”

  • jocke » Alone:  ”dropp bilderne såg riktigt bra ut ,,(vart får du alla ider ifrån=)”

  • Erik Koffmar » Alone:  ”Oj vilka fina myrbilder! Kul att jag hittat din blogg, hit kommer jag att återko..”

  • karin » Murphys lag:  ”Det var så mysigt att träffas! Tavlorna är riktigt fina!!! :) Kram Karin”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln