Mental Issues

Ja, vad må denna rubrik till inlägget att ha att göra med makrofotografering!? Inget alls! Jag vill bara göra lite reklam för min bonusson Alexander Prytz band, "Mental Issues", där han spelar som trummis :-) Ikväll ska min Man och jag gå på klubben KGB här i Stockholm för att se Alexander och hans band spela live! Det ska bli riktigt spännande att se.

Det har ju varit några riktigt solsköna dagar nu i veckan och jag har varit ute i trädgården, påtat , njutit och till min glädje funnit en ny sort (för mig) av hoppspindlar, en zebrarandig variant! Så inom kort kommer det att komma bilder på denna lilla skönhet!  Tills dess så lägger jag in en annan av mina bilder och hoppas att den gillas av Er!

På återhörande inom kort! Nu måste jag iväg till stan inför lite riktigt tung hårdrock ;-P

Varma hälsningar!
/Helena

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln