Hoppspindel

Välkomna åter!

Hujeda mig vad fort tiden går då!!! Såg att det var länge sedan jag skrev sist så nu är det allt på tiden må jag säga! Det där projektet med den zebrarandiga hoppspindeln jag skrev om sist, det gick ju inte alls så bra som jag hade tänkt mig... Den var ju en (milt uttryckt) hopplös modell som gjode allt vad han/hon kunde för att visa sin sämsta sida eller rymma ideligen... Så dessvärre har jag ingen bild på den lilla zebraspindeln att visa ikväll... Det positiva är dock att jag fotograferade en annan slags hoppsindel tidigare i somras, och den spindeln var en utmärkt modell, så det blev många fina kort på den. En av bilderna kan Ni se i inlägget här.

Jag har även fotograferat lite nya myror, men har inte valt ut några bilder att göra iordning än. Känns lite som att jag har "fastnat" nu och har svårt att företa mig och göra iordning någon ny myrbild. Jag vill ju att den ska sticka ut från dem jag redan har gjort så att säga. Men, det där ordnar sig med tiden. Jag kommer snart åter med en ny myrbild  ;-)

Önskar en god kväll!
/Helena

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln