Vattenkonst

Hujeda mig vad fort dagarna går må jag säga! Snart Jul ju!!! Allt på tiden att uppdatera min lilla blogg :-)

Jag har just i dagarna suttit och gjort om min sida. Har ordnat nya gallerikategorier för att kunna visa mina övriga bilder som ej föreställer myror. Förra helgen så fotograferade jag nya bilder av vatten och mjölkdroppar. Resultatet kan Ni beskåda i min nya kategori "Vattenkonst". Det var mycket svårt att fånga intressanta bilder med bra skärpa. Av 1457 exponeringar blev det cirka 40 bilder kvar att arbeta med! Så ett stort tålamod krävs allt måste jag medge, men det var riktigt roligt också.

"The Phallos Splash" är min personliga favorit, men alla kan ju inte ha sådan humor som jag, det förstår jag! ;-) "Milk Umbrella" som Ni kan se i inlägget här, gillar jag också skarpt.

Till något helt annat, en av mina myrtavlor, "I found my thrill on strawberry hill!" i konstbutuken "Ekströms" i Västerås, har sålts till en Amerikarnare :-) Han var tydligen någon chef inom ABB men bor i USA och hade särskilt kommit till butiken för att köpa just den tavlan. Det var riktigt roligt att höra!

Nästa månad så har jag fått äran att ställa ut mina tavlor för försäljning på Art Winow i Stockholm!
;-)  Mer om detta kommer senare i veckan!

Med vänliga hälsningar!
/Helena

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln