SVEA KONST/Art Window

Välkomna tillbaka!

Här är det fullt upp med att trycka bilder, jämföra priser på rammakare etc! Jag ska nämligen ställa ut flera av mina bilder för försäljning på SVEA KONST/Art Window den 13:e november till den 7:e december! :-) Det ska bli så spännande att se hur responsen blir angående mina bilder. Gå in på fliken "Kalendarium" och scrolla längst ner så ser Ni något bekant! ;-)

Jag återkommer om vilka av mina bilder som kommer att ramas in och säljas för tryck senare. Men jag må dock säga, att jag som sett dem i tryck, att enligt min egen utsago så kommer de bli makalöst vackra inramade och klara!

Nu ska jag åka in till T-centralen för att hämta mina underbara tjejer, Mikaela och Amanda. De kommer hit och stannar här över höstlovet! :-D Det ska bli underbart! De har redan bokat upp att de vill prova på vattenkonstfotografering :-) det ser jag mycket fram emot.

Bilden Ni kan se i inlägget här, är en droppbild med färgad mjölk och matolja. Jag gillar den extra mycket på grund av dess ovanliga formation.

Önskar en mycket trevlig helg tills Vi hörs igen!
/Helena

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln