Frameland

Välkomna åter!

Nu är det bara sex dagar kvar tills att mina tavlor kommer att skyltas för försäljing på  Art Window i Stockholm. Det känns både pirrigt och spännande. Jag har inte en aning om hur responsen kommer att bli än, men jag hoppas ju så klart att den blir positiv och att kunder vill köpa min konst!

De fem tavlor som kommer att skyltas till försäljning är; "Reflective", "Outside my kitchen window" (som Ni kan se i inlägget), "I found my strawberry hill!", "Trophallaxis Drop" och "Cutie". Dessutom så kommer tre oinramade tryck finnas för försäljning; "Ant in space", "The philosophizing ant" och "Trophallaxis ants".

Förra måndagen så var jag och lämnade in mina tryck på Frameland i city för att välja ramar och passepartouter till mina tryck. Där blev jag expiderad av en man med namnet Rickard. Då jag, som person är oerhört ambivalent av mig, så gladde det mig oerhört mycket att träffa på en extremt proffesionell och trevlig rammakare som visste exakt vad han talade om och kunde ge mig goda råd om vilken ram/passepartout som passade till varje enskilt tryck som jag hade med mig. Jag kände mig verkligen mycket väl omhändertagen och att jag lämnade mina tryck i goda händer när jag väl lämnade butiken.

I morgon klockan 16:00 ska jag hämta tavlorna och lämna över dem till Art Window  På tisdag, den 13:e november så kommer mina bilder att skyltas på Art Window Skyltning kommer att pågå mellan den 13:e november fram till den 7:e december.

Igår så var jag ute i skogen bakom tomten för hämta lite myror inför en planerad fotning, men dessvärre verkar det som om de har gått ner under jord inför den kommande vintern. Så jag får lov att arbeta vidare med de oredigerade bilderna som redan ligger och väntar sedan tidigare.

Det var en superhärlig vecka som jag hade här med mina vackra döttrar, Mikaela och Amanda. Tyvärr blev det ingen vattenfotografering denna gång, men vi tar igen det nästa helg istället. Men vi hade det så mysigt så, och vi var bland annat på Naturhistoriska Museet tillsammans och där fanns det ju oändligt mycket vackert att beskåda.

Jag återkommer i morgon kväll efter att jag har levererat mina tavlor till Art Window

Tills dess önskar jag Er alla allt gott!
/Helena

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln