Sweetie

Äntligen så har jag kommit igång med lite nytt bildredigerande! :-D I helgen så tillbringade jag och min Man Niclas, mycket tid åt att välja ut favoriter bland våra bilder, redigera och publicera dem. Det har varit en supertrevlig och mycket givande helg med mycket goda resultat!

Jag har gjort klart tre bilder, en av dem Ni kan se här i inlägget ;-) De två andra "On the top of an acorn" och "The Pedicure Ant" kan Ni se i min portfolio under fliken "Myror"

I morgon så kommer mina tavlor att skyltas på Svea Konst här i Stockholm. Skyltningen är mellan 13/11-7/12-2012. Det ska bli så spännande att se hur responsen blir! :-) Nästa steg blir Frameland, där jag ramade in mina tryck, för de vill också ställa ut några av mina verk, men en sak i taget som det sägs :-)

Önskar Er en trevlig måndagskväll!
/Helena

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln