Mina vackra Prinsessor!

Välkomna åter!

Dagarna går i en rask takt, som vanligt med andra ord... :-)

Nu hänger mina tavlor i Svea Art´s skyltfönster på Östermalm här i Stockholm. Jag har inte varit där och tittat själv än, men i morgon ska jag åka förbi och försöka fota av skyltfönstret till min blogg. Dessutom så ska jag hämta upp en ny uppsättning av tavlor på Frameland i här i stan. Dessa ska jag ta med mig hem, och fotografera av dem, så jag kan visa dem här på min sida. Dessutom så har jag anmält mitt intresse att ställa ut mina verk på några andra ställen, så jag hoppas att jag snart har fler utav mina verk till allmänhtetens beskådan och för försäljning.

I inlägget här kan Ni se mina vackra döttrar, Mikaela 12,5 år och Amanda 11 år. Bilderna är tagna Julen 2011 av min Man Niclas Prytz och redigerade av mig. Några nya insektsbilder har jag inte att visa upp just nu, men det kommer snart... ;-)

Nu, när alla myror och andra småkryp sover här i Sverige, så får man ta till sin fantasi...Man kan ju inte sitta och vänta på vårens ankomst bara liksom...  Så jag sökte på internet efter myror och andra insekter och fann några sidor där man kan köpa exotiska insekter, såsom myror, bönsyrsor, hoppspindlar etc, så det blir mitt nästa steg. Jag ser med spänning fram emot när jag får hem mina första insekter!  Jag återkommer så snart jag har lagt min första beställing så får Ni vara med om vad som sker :-)

På lördag så fyller min äldsta, älskade storasyster Annika Ström-Öberg, 40 år, så jag beger mig till Göteborg på lördag morgon och kommer hem på söndag eftermiddag. Det ska bli supertrevligt!

Så, jag återkommer nästa vecka om inte jag hinner göra någon mer bild klar till bloggen innan dess.

Önskar Er allt gott!
/Helena Flykt

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln