Tillbaka från Göteborg

Nu är jag tillbaka från Göteborg!

Det var en mycket trevlig vistelse och ett roligt 40-års kalas för min kära stora syster Annika Ström-Öberg! Vi var sammanlagt cirka 50 gärster, så det blev många kära återseénden med älskade människor som jag träffar allt för sällan.

Nog om det, min älskade Man, Niclas Prytz, var förbi Svea Konst igår och fotograferade av skyltfönstret där mina tavlor exponeras, vilket Ni kan se i inlägget här :-) Jag har inte sålt någon tavla än, men skyltningen pågår fram till den 7:e December 2012, så jag hoppas på att det blir köp snart :-) Dessutom så har jag några ansökningar ute med att få ställa ut på en konsthall i vår, och på två på olika hotell här i stan. Det ska bli spännande att se om mina verk faller i deras tycke :-)

Nu ska jag göra iordning för en ny vattenfotografering :-D Det var så länge sedan jag fotograferade så det ska blir riktigt roligt! Måste fotografera något annat tills dess jag har köpt några myror/bönsyrsor/hoppspindlar....

Jag återkommer i morgon med resultatet!

Önskar Er alla en trevlig dag så länge!
/Helena

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln