Murphys lag

Idag så skulle jag återkomma med resultatet av min vattenfotografering som jag hade igår, dessvärre så fick jag inga bra bilder! Jag fotograferade i ett par timmar, men det ville sig inget vidare denna gång. Var skärpan bra så var det ingen spännande vattendroppe. Och var droppen bra fanns det ingen skärpa. Lite Murphys lag kändes det som... Men skam den som ger sig som det sägs! Bara att göra om och att göra rätt ;-)

I brist på vattendroppsbilder så lägger jag upp en bild på mina fotfetish myror. I mitt tycke en ganska komisk och fascinerande bild. Man ser tydligt hur den ena myran putsar den andra myrans fot. En person som kommenterade bilden, tyckte dock att det snarare såg ut som den ena myran blev biten i foten och skrek *s*. Vem vet vad som egentligen sker!? Intressant att beskåda dem hur som helst tycker jag.

Nu är det dags för mig att träffa John Blund och jag önskar Er allt gott tills Vi hörs igen!
//Helena

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln