Because it can...

Här kommer min senaste bild! Det är en lite ettermyra, kallas även för "pissmyra" som jag fann i skogan i somras. Denna myrart har en gadd som de kan ge ett svidande stick med. Det ska tydligen kännas rejält att bli stungen av dessa små myror, men jag klarade mig från det tack och lov!

Jag har ännu inte sålt någon tavla hos Svea Konst/Art Window. Tavlorna riktiar sig inte till den breda massan förstår jag, men jag är övertygad om att de kommer att sälja, om inte nu, så senare.

Nu har jag bestämt mig för vilken bönsyrsa som jag ska köpa! En orkidebönsyrsa (hymenopus coronatus). De är vita med rosa fläckar. Mycket vackra må jag säga. Min plan är att fotografera den på en orkidé i samma färger som den själv. Jag tror att det kan bli mycket vackert! :-)

Annars är det lugna puckar här. Dock totalt insöad idag som med många andra här på Värmdö/Stockholm. Men jag klagar inte, hela huset fullt med mat och öppna spisen glöder och värmer så skönt. Min kära bonusson, Alexander, han kunde inte kunde ta sig till skolan i morse då inga bussar gick in till stan. Så vi är bara hemma och gottar oss. Min älskade Man, Niclas, han åkte mycket tidigt till arbetet i morse, nu hoppas jag bara på att han kan ta sig hem också, för det snöar fortfarande här! Utan att överdriva så är det snö ovanför knäna redan.

Dags att gå ut och och skotta (igen)!

Allt gott!
//Helena

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln