Gott Nytt År 2013

God fortsättning!

Äntligen är det januari! :-D

Jag har sett fram emot det nya året länge...
Nu har vintersolståndet vänt, längre och ljusare dagar väntar :-)

Mer ljus och på sikt högre temperaturer analkas. Ack så sakteliga, men härligt att veta att den ljuva våren och försommaren är framför oss  :-D Därmed alla blomster, insekter och övriga smådjurs uppvaknande ur den träliga vintervilan... Likamed-Mängder av nya fotomöjligheter :-)

Första tussilagon man skådar, det är något särskilt det! Då vet man, att det bästa ligger framför en ;-)

Jul & Nyårs ledigheter har varit så trevliga och härliga! :-) Förutom jag, min Man Niclas och min kära bonusson Alexander, så var mina kära svärföräldrar Anitha och Roger, bonussönerna Wilmer och Jesper här under Jul och Nyår och förgyllde tillvaron :-)  Dagarna har bara flugit iväg i en hast...  Men så är det ju när man har det roligt och trevligt, tiden bara flyger iväg...

Mina kära döttrar, Mikaela och Amanda har firat Jul och Nyår i Las Palmas (Gran Canaria), så jag väntar hem dem nu på lördag för att ha en till Julafton och Nyår med dem i efterskott. Det ska blir så roligt :-)

Jag bifogar en av mina två senaste bilder i inlägget. Hoppas att den gillas!

Önskar allt gott tills vi hörs igen!
//Helena

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln