Alone

Oj vad tiden flyger iväg! Det var allt för länge sedan jag skrev i min blogg, men bättre sent än aldrig som det sägs! "Alone" lyder rubriken vilket även är titeln på min nya bild som Ni kan se i inlägget här. Tur nog så har jag en del oredigerade myrbilder kvar i datorn att redigera.

Jag saknar att kunna gå ut på tomten, till skogen och kika efter myror och andra kryp att fotografera. Men tack och lov (!) så är det snart redan februari och dagarna blir allt ljusare. Tyvärr kan jag inte för tillfället säga att de blir varmare för varje dag än, men innan man vet ordet av så kikar de första tussilagorna fram :-) Jag längtar väldigt mycket efter våren.

Häromdagen så var jag och införskaffade mig två vandrande pinnar! Då det inte finns några kryp att hitta utomhus så här års, så bestämde jag mig för att köpa några insekter på zoo. De är inte så lika "vanliga" vandrande pinnar, mycket större och tjockare, de liknar mer en liten taggig bönsyrsa tycker jag. Jag har tyvärr inte fotograferat dem än, men så snart jag har det så kommer jag att återkomma med resultatet här. Dessutom så har jag beställt skalbaggelarver!!! Låter halvt galet kan jag erkänna, men då jag såg en bild på hur dessa skalbaggar ser ut som vuxna, kunde jag bara inte motstå att boka ett par. De ser ut som våra svenska ekoxar, med skillnaden att de är inte svarta, utan de skimrar i guld och rödmetallic :-) De kommer att bli riktigt snygga på bild.

Jag återkommer snart med bild på de små nyinskaffade husdjuren :-)

Varma hälsningar!
//Helena

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln