De nya fotomodellerna

Äntligen så har jag i alla fall en liten bild på mina två små vandrande pinnar att visa Er! Bilden är bara att ses som en slags liten förhandstitt kan man säga, så att Ni kan se hur de ser ut. Senare så kommer det fler och mer "konstnärliga"  bilder på de små varelserna.

Ska motvilligt erkänna att jag idag riggade och fotade de vandrande pinnarna i närmare två timmar, men det blev inget vidare alls dessvärre... Tills sist så gav jag upp och packade ihop allt... Men skam den som ger sig sägs det ju, så jag ska snart göra ett nytt försök. Vet precis hur jag vill ha det, men att få det på bild blev allt mycket svårare än vad jag hade beräknat.

Nu är det februari så inom ett par veckor kommer mina skalbaggelarver :-) Det ska bli spännande att se deras utveckling. Givitvis kommer jag att dokumentera händelserna :-)

Återkommer inom ett par dagar :-)

Önskar Er en trevlig helg!
//Helena

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln