Art droplet

"Art droplet" är tilen på min senast droppbild som Ni kan se i inlägget här. Denna bild är en av mina egna favoriter just nu.

Jag får en "rymdenkänsla" av denna bild. Men de flesta som har kommenterat på den, på olika forum som jag har lagt upp bilden på, tycker att den likar en manet (?)!!! Vad tycker Ni?

När jag gjorde denna bild hade jag vatten i en skål med blå karamellfärg, sedan så droppade jag mjölkdroppar som var färgade gula i det blåa vattnet. Jag tycker stapeln blev så fin, ser ut som färgat glas.

Jag får lov att erkänna att jag har allt har fått lite blodad tand av dessa droppbilder. Fastän det tar mig ca 1000 exponeringar innan jag får till något bra, så känns det så mycket väl värt det när den där "Där satt den bilden!" dyker upp! :-)  

Jag har en del nya idéer angående droppfotograferingar som jag snart ska prova på. Men det får bli efter helgen. För nu har jag min älskade yngsta dotter Amanda (11 år) hemma och vi håller på att göra om hennes rum och samtidigt gäststugan! Så jag tog nu bara en pause för att skriva lite i min blogg!  :-)

Dags att kavla upp ärmarna igen och fortsätta omöblerandet m.m. :-)

Önskar Er alla en härlig lördag så länge!
//Helena

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Christer Houbaer » Nya droppar:  ”Hej Helena! Du har inspirerat mej och en gamal fotokompis att prova själva med d..”

  • Turid » Nya droppar:  ”Tycker dina droppbilder är makalöst fina!! Häftigt att se hur olika vätskor bete..”

  • jocke » Alone:  ”dropp bilderne såg riktigt bra ut ,,(vart får du alla ider ifrån=)”

  • Erik Koffmar » Alone:  ”Oj vilka fina myrbilder! Kul att jag hittat din blogg, hit kommer jag att återko..”

  • karin » Murphys lag:  ”Det var så mysigt att träffas! Tavlorna är riktigt fina!!! :) Kram Karin”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln