Chasing the balls

Välkomna åter!

Här har det varit fullt ös med barn och annat ett tag, så det har inte blivit något nytt fotande sen sist. Dessutom så har mina kära vandrande pinnar gått till de sällan jaktmarkerna... Båda två för nån vecka sedan... :-( Vet ej varför, men de lever väl ej så länge heller?! Får åka tillbaka till djuraffären och prata med dom.

"Chasing the balls" heter mina nya bild från en tidigare fotning, som Ni kan se i inlägget här. Jag kallar den så för att när jag själv tittar på bilden, så ser jag en "gubbe" som jagar efter en massa bolar... Men det tycks än så länge bara vara jag, och mina älskade döttrar som ser bilden så!? Vad ser Ni? :-)

Hela dagen idag, så har jag letat i mitt fotoarkiv efter nya bilder att redigera... Men tro inte att det fanns någon! Just nu är sinnet inne i ett mycket kritiskt (läs i ett mycket självkritiskt) skede, det ser inget bra ut, what so ever!!!!

Jag testade att fota vattendroppar nu ikväll, men det blev bara fel på allting...Suck! Men jag vet mig, av erfarenhet, att det inte alltid blir som man tänkt sig, men att man INTE får ge upp bara! Så det är bara att göra om, göra rätt, som det sägs... :-) Men klart, det hade ju underlättat (massor) med en datoriserad droppräknarmaskin! Så, det är numera på inköpslistan framöver! :-)

Önskar Er allt gott tills Vi hörs igen!
//Helena

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Christer Houbaer » Nya droppar:  ”Hej Helena! Du har inspirerat mej och en gamal fotokompis att prova själva med d..”

  • Turid » Nya droppar:  ”Tycker dina droppbilder är makalöst fina!! Häftigt att se hur olika vätskor bete..”

  • jocke » Alone:  ”dropp bilderne såg riktigt bra ut ,,(vart får du alla ider ifrån=)”

  • Erik Koffmar » Alone:  ”Oj vilka fina myrbilder! Kul att jag hittat din blogg, hit kommer jag att återko..”

  • karin » Murphys lag:  ”Det var så mysigt att träffas! Tavlorna är riktigt fina!!! :) Kram Karin”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln