Humlebagge

Här kommer en bild på en humlebagge som jag fann i trädgården i somras. Den är lite märklig till utseendet, som en korsning mellan en humla och en skalbagge, men så söt, så söt!

Det är ett sådant härligt vårväder ute idag, solen skiner och fåglarna sjunger så vackert. Våren är en härlig tid och det första vårtecket såg jag redan för två veckor sedan, då ett nyvaket litet bi kröp omkring ute på altanen. Nu väntar jag med iver på att myrorna ska vakna, men det dröjer nog till i maj innan de kommer fram. Det ska bli så roligt att få fota de små myorna igen och givitvis andra små passande makromodeller ... :-)

I helgen ska jag prova att fotografera lite landskap/naturbilder, jag hoppas på att det kommer bli några fina bilder som jag kan visa Er.

Önskar Er en härlig helg!

/Helena

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Christer Houbaer » Nya droppar:  ”Hej Helena! Du har inspirerat mej och en gamal fotokompis att prova själva med d..”

  • Turid » Nya droppar:  ”Tycker dina droppbilder är makalöst fina!! Häftigt att se hur olika vätskor bete..”

  • jocke » Alone:  ”dropp bilderne såg riktigt bra ut ,,(vart får du alla ider ifrån=)”

  • Erik Koffmar » Alone:  ”Oj vilka fina myrbilder! Kul att jag hittat din blogg, hit kommer jag att återko..”

  • karin » Murphys lag:  ”Det var så mysigt att träffas! Tavlorna är riktigt fina!!! :) Kram Karin”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln