Finbesök på tomten

Välkomna åter!

Sist så skrev jag att jag skulle gå ut i det fina vårvädret och prova på att fotografera lite landskaps/naturbilder... Det blev tyvärr inga bra bilder, så jag har inget från just det fototillfället att visa Er. Men, jag fick någon dag efter fotningen, ett finbesök av detta vackra rådjur som Ni kan se i inlägget här. Den spatserade omkring på tomten, alldeles vid det snötäckta pooldäcket. Rådjuret var ganska oskygg, så jag lyckades öppna köksfönstret och ta några bilder utan att den blev det minsta skrämd. Jag tycker rådjuret ser lite "malätet" ut, men den fäller säkert bara vinterpälsen (?) . Just detta rådjur har kommit tillbaka flera gånger sedan denna bild, det är så mysigt att få sådana här fina besök i trädgården.

Igår så var jag till Västerås och lämnade in fyra av mina tavlor för skyltning och försäljning på  www.ekstromskonst.se Jag hoppas nu att tavlorna väcker intresse och även att de blir sålda så klart :-)

På återhörande inom kort!

Allt gott!
//Helena

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Christer Houbaer » Nya droppar:  ”Hej Helena! Du har inspirerat mej och en gamal fotokompis att prova själva med d..”

  • Turid » Nya droppar:  ”Tycker dina droppbilder är makalöst fina!! Häftigt att se hur olika vätskor bete..”

  • jocke » Alone:  ”dropp bilderne såg riktigt bra ut ,,(vart får du alla ider ifrån=)”

  • Erik Koffmar » Alone:  ”Oj vilka fina myrbilder! Kul att jag hittat din blogg, hit kommer jag att återko..”

  • karin » Murphys lag:  ”Det var så mysigt att träffas! Tavlorna är riktigt fina!!! :) Kram Karin”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln