Jippy!

Varmt välkomna tillbaka kära följare! :-)

Idag så gick jag ut på tomten för att insepketera om något nytt liv kommit fram ur snödvalan, och jag fann en massa små stackmyror som ivrigt sprang omkring på en slänt! Tog en bild på dem med mobilkameran som Ni kan se i inlägget. Gissa om jag, som "myrfotograf" blev glad!? :-D Nu hoppas jag på en bra myrfotning i helgen.

Önskar Er alla en riktigt trevlig vårhelg tills Vi hörs igen!

/Helena

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Christer Houbaer » Nya droppar:  ”Hej Helena! Du har inspirerat mej och en gamal fotokompis att prova själva med d..”

  • Turid » Nya droppar:  ”Tycker dina droppbilder är makalöst fina!! Häftigt att se hur olika vätskor bete..”

  • jocke » Alone:  ”dropp bilderne såg riktigt bra ut ,,(vart får du alla ider ifrån=)”

  • Erik Koffmar » Alone:  ”Oj vilka fina myrbilder! Kul att jag hittat din blogg, hit kommer jag att återko..”

  • karin » Murphys lag:  ”Det var så mysigt att träffas! Tavlorna är riktigt fina!!! :) Kram Karin”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln