Nästan fullmåne

Bilden som Ni kan se här i inlägget är min allra första månbild! Jag fotade denna måne hemma på tomten i Gustavsberg den 25:e mars. Det var kallt som attans för fingrarna, men så glad att jag fick en fin bild :-) Den är inte 100% full på denna bild, fullmåne det två dagar efter, men då var jag bortrest och kunde ej fota någon måne. Nästa månad då det är fullmåne ska jag göra ett nytt försök.

Idag så gick jag upp tidigt för jag skulle utforska en motionsslinga som finns här i närheten. Fått tips om att det finns några små sjöar längs slingan och jag tänkte att det var dags att kolla in hur det såg ut för att fota lite vackra vårbilder framöver. Dock, så har jag ett obefintligt lokalsinne, så snart befann jag mig totaly lost! Det blev nästan tre timmars vandring i okända marker. Till sist fick jag ta till mobilen och ta hjälp av karta för att komma tillbaka hem igen. Men det var en härlig vandring i vacker skog och orörd miljö. Ska absolut gå dit igen med min kamera, men ska nog att se till att ha med mig en karta till nästa färd :-)

Någon ny myrfotografering har jag dessvärre ej hunnit med än. Min Man fick en "akut" förfrågan igår kväll om att rycka in som bröllopsfotograf idag, så båda kamerona är på vift för tillfället. Men förhoppningsvis, senare ikväll, så kan jag fota de små stackmyrorna som jag fann igår. Dessutom så var jag en tur i skogen bakom tomten i eftermiddags och fann några fler små vackra makromodeller :-)

Önskar Er en härlig lördag!
/Helena

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln