Göteborg :-)

Fy på mig! Så längesedan var det som jag gjorde ett inlägg, att jag borde ha en lite luggning... ;-) Men bättre sent än aldrig som det sägs :-)

Här har det varit fullt ös på familjefronten. därav min frånvaror från bloggen dessvärre.... Men nu är jag här! :-D Allt är bara prima här. Min speciella droppmaskin från USA ligger på posten och väntar bara på att hämtas, så det ska bli så spännande att prova ut den. Vet att den kan hjälpa en att ta fina droppbilder, samtidigt så medföljer ett 30 tal A4 papper att läsa om maskinens inställningar och tekniken, allt på engelska givetvis... Så, jag känner att det blir en utmaning, men bara jag klarar av det tekniska, så kommer det nog bli bra.

Några nya myrbilder har jag dessvärre ej att visa upp. Men däremot så har jag gjort ett av mina första porträtt på min älskade man, Niclas Prytz, så inom kort så kommer jag att visa Er mitt allra första porträtt, bara en sista grej som jag måste fixa med bilden innan jag vill lägga upp den här.

Nu till rubriken till detta inlägg "Göteborg", det grundar sig på att jag faktiskt en gång i tiden bodde i Göteborg och har syskon där, halvsyskon, halvhalvsyskon och så vidare... I allafall, en gång om året, den sista helgen i April så träffas vi alla syskon för en Syskonträff. I år så föll lotten på att det är min tur att anordna Syskonträffen. Så senare ikväll får jag finbesök från Göteborg och Västerås, 11 personer blir vi totalt. Så jag har fullt upp just nu att ordna sängplatser, handling och städning... I morgon så ska vi grilla lite hamburgare till lunch, sedan så ska vi vara 18:30 på "Svarkrogen" här i Stockholm. Det ska bli mycket spännande då man äter i totalt mörker och ingen vet vad man får för mat, inte ens jag som har bokat :-)

Jag återkommer efter helgen, allt gott tills dess och jag lägger ut en bild på en liten vårblomma som jag fann här på tomten för ett par veckor sedan.

Trevlig helg!

/Helena

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln