Syskonträffen

Välkomna åter!

Mamma Mia vad tiden går då! Sist så skrev jag om den analkande syskonträffen och allt gick bara prima med den må jag säga! :-) Vi hade det så, så trevligt som det bara går! Kvällen på Svartklubben, där man äter i totalt mörker, blev en stor hit! Det var helt fantastiskt att äta där, något som jag gärna gör igen :-) Det var så klart lite läskigt, men så, så spännande och härligt att det slår allt annat! Jag skrattade så mycket under middagen och under deras makalöst vackra framträdanden, att jag hade ont i magen av allt skrattande! Det kommer bli en kväll som jag minns för all framtid.

Bilden som Ni kan se i inlägget här, är en bild på mig och min Man och alla (nästan) mina syskon och några av deras respektive (jag är personen i onepiece till vänster). Bilden är tagen i vår trädgård dagen efter middagen. Det var sorgligt att skiljas åt, då jag vet med mig, att det kommer att dröja innan Vi ses igen då de bor så långt bort. Men samtidigt är jag så glad för den tid som Vi fick tillsammans.

I förra inlägget talade jag även om min första porträtt som jag har tagit, nu är bilden helt klar och den kommer jag att visa Er i mitt nästa inlägg som kommer om några dagar. :-)

Allt gott tills dess!

/Helena

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Christer Houbaer » Nya droppar:  ”Hej Helena! Du har inspirerat mej och en gamal fotokompis att prova själva med d..”

  • Turid » Nya droppar:  ”Tycker dina droppbilder är makalöst fina!! Häftigt att se hur olika vätskor bete..”

  • jocke » Alone:  ”dropp bilderne såg riktigt bra ut ,,(vart får du alla ider ifrån=)”

  • Erik Koffmar » Alone:  ”Oj vilka fina myrbilder! Kul att jag hittat din blogg, hit kommer jag att återko..”

  • karin » Murphys lag:  ”Det var så mysigt att träffas! Tavlorna är riktigt fina!!! :) Kram Karin”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln