Mr Prytz

Välkomna åter!

Hoppas att allt är väl med Er alla? Här är allt bara finemang! Vem kan klaga när sommaren står på :-) Så, så härligt med all grönska och det så väl efterlängtade ljuset! Jag stormtrivs när våren står i sin prakt och vetskapen om att det bara kommer att bli än bättre! Vad mer kan man önska!? ;-)

Sen sist så har jag mest ägnat min tid åt trädgårdsarbete, med nöje ska tilläggas, jag tycker om att vara ute och påta och filosofera...

I helgen var jag ute och fiskade med min äldsta dotter Mikaela och fiskade. Hon fick 17 fiskar och var så stolt så och ville ej åka hem fastän vi redan var sena till middagen efter en lång dag ute. Sista kastet jag gjorde med kastspöt (som dess förinnan ej hade gett något napp) så kände jag snart att jag måste fastnat i en gren och sa till Mikaela att "Nu har jag fått en gren på kroken..." Men det visade sig snart att det var en liten gädda på en ca 700 gram som hoppat på min lilla spinnare. Så det var så roligt för Mikaela hade aldrig sett en gädda innan, så vi undersökte den en lång stund och kikade på tänderna innan det var dags att rusa hem till middagen som stod på bordet.

Nåväl... Sist så utlovade jag min första porträttbild och här ser Ni den i inlägget. Det är ett porträtt av min Man, Niclas Wahl Prytz :-) Jag tycker att Han är hur snygg som helst ;-) Det var en hel del jobb med den där bilden, för ljuset var inget bra, men jag jobbade säkert i 4,5 timmar med bilden i PS innnan jag blev nöjd.

Nu ska jag ut i trädgården igen och se om det finns några små kryp vakna för lite makrofotografering :-)

Allt gott till Er alla!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln