True Colors

Välkomna åter!

"True Colors" lyder dagen inlägg :-) Bilden som Ni kan se i inlägget här, är just det, sanna färger! Själv tycker jag att det är en fantastisk droppbild och jag förstår inte ens själv hur det kunde bli så många vackra färger i denna bild (?!). Så jag tog för givet att beskådare säkerligen skulle kunna tolka bilden som att det är framfuskat i photoshop, eller liknande, men det är det ej! Döpte den därför till "True Colors" för att på så sätt påpeka att det är autentiska färger... Jag har beskurit bilden, förstärkt färger, ljusat upp vissa partier och skärpt den, det är i stora drag allt.

Både igår och idag så har jag testat att fotografera lite fler droppar, men ingen "wow" bild har dykt upp än dessvärre... Men skam den som ger sig :-) Nu tar jag en pause och ska ut i trädgården och se om det finns några små spännande kryp att fotografera som omväxling :-)

Allt gott tills Vi hörs igen!
/Helena

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln