Rovfluga

Välkomna åter!

Tiden rullar på....,för fort!!! Snart så är det september och hösten analkas, hujedamej! Men, jag ska inte klaga, Vi har ännu ett härligt sommarväder :-)

Bilden som Ni kan se i inlägget här, föreställer en liten rovfluga med dess byte. Denna bild fångade jag ute på tomten häromdagen. Jag trodde först att det var en mygga, men efter lite eftersökning, så visade det sig att det var just en fluga trots allt.

Sedan Pridefotograferingen, så har jag även hunnit med att vara bröllopsfotografassistent åt min kära Man. Det var roligt och givande. Jag kommer inom kort att lägga upp några av mina bilder från det tillfället.

På listan framöver står det vattendroppsfotografering och makrofotografering av insekter. Jag hoppas på att det blir prima bilder och lovar att återkomma och berätta om hur det framskrider. :-)

Allt gott till Er alla tills Vi hörs igen!
/Helena

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln