Alien Drop

Titeln till detta inlägg kommer från bilden som Ni kan se här till höger.

Det är en av mina nya droppbilder och jag gillar den skarpt själv då den är så annorlunda :-) Eftersom jag ägnade en tid till att beskära och redigera bilden och därför betraktade den en längre tid, så tyckte jag mig efter en stund se en alienlik varelse!

Jag ska försöka förklara hur jag ser bilden.... Den smala delen nedtill är 'benen', sedan står 'alienen' med en 'krum rygg' mot höger sida, 'huvudet' mot vänster sida i bilden, aningen böjt framåt. I det svarta bältet strax nedanför 'huvudet' framträder ett rosa ljusfält som jag ser som aliens ena 'öga', resten är mer svårförklarat, men kanske är den gravid? :-) Det vore roligt att höra vad Ni ser!

Jag har fler nya bilder som jag snart kommer att berätta mer om. Annars är allt bara prima här. Jag har fotat en hel del nya droppbilder, men väntar ännu på en speciell tredroppsbild som tycks vara nästan omöjlig att få till (suck) men skam den som ger sig sägs det ju, så jag ska ägna några timmar i helgen och jaga vidare efter den 'perfekta' droppbilden!

Önskar Er alla en härlig helg!
/Helena

Till Er fotodroppsintresserade så kan jag berätta lite mer om hur jag gjorde just denna bild;

Jag har använt vatten (blandat med Xanthan Gum) och färgat det blått med hjälp av karamellfärg. Bakom droppen står det en frostad glasskiva, bakom skivan en blixt med blått filter på. På var sin sida av droppen har jag en blixt, en med gult filter och en med rött filter på, därav färgerna på reflektionerna/högdagrarna.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln