It´s My World

Jag fann denna bild i mitt arkiv häromdagen och bestämde mig för att äntligen göra något med den.

Kan nog inte räkna med om hur många gånger som jag har suttit och pillat med just denna bild!... Jag gillar den själv mycket, men ser ju så klart det faktum, att den är ganska udda och antigen gillar man den eller inte tror jag!? (själva plastkulan reflekterar utsidan av mitt köksfönster).

Denna bild kom till då jag hade införskaffat mig några slags plastkulor från en blomsteraffär i Västerås. Tanken var att myrorna skulle krypa upp på den och posera! Men det kan jag medge, att det var en alldleles för stor tanke! För inte ville de klättra omkring på den där lilla plastbollen! Men, jag fick till sist några bilder iaf, och här är en av dem.

Önskar Er alla en härlig helg,
//Helena

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln