Vacker fjäril från Haga

Denna vackra fjäril lyckades jag föreviga när jag besökte Fjärilshuset på Haga här i Stockholm. Själv tycker jag det är svårt att få fjärilar se så vackra ut på bild som de gör i verkligheten, men just denna fjärilsbild tycker jag blev ett mycket vackert fjärilsporträtt.
 

Det har varit stiltje med både hemsida och mitt fotograferande alldeles för länge nu! Nu ska det dock bli andra bullar som det sägs... Jag har min första utställning inbokad och det känns jättespännande och nervöst så klart. 

Mina tavlor kommer att hängas på ett företagshotell i Umeå under perioden 3/6-31/8-2016. Jag berättar mer om detta inom kort.
 

Önskar Er alla en fortsatt härlig försommar,

/Helena Flykt

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Christer Houbaer » Nya droppar:  ”Hej Helena! Du har inspirerat mej och en gamal fotokompis att prova själva med d..”

  • Turid » Nya droppar:  ”Tycker dina droppbilder är makalöst fina!! Häftigt att se hur olika vätskor bete..”

  • jocke » Alone:  ”dropp bilderne såg riktigt bra ut ,,(vart får du alla ider ifrån=)”

  • Erik Koffmar » Alone:  ”Oj vilka fina myrbilder! Kul att jag hittat din blogg, hit kommer jag att återko..”

  • karin » Murphys lag:  ”Det var så mysigt att träffas! Tavlorna är riktigt fina!!! :) Kram Karin”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln